Om Cafénurlig

Velkommen i vores café

Vi byder på byens lækreste stempelkaffe, og vi laver den lige som du vil have den – også lavet som caffe latte med en dejligt skummet mælk; sød, soya eller havre. Te har vi naturligvis også, i fire skønne varianter. Hertil kan du nyde vores kendte sprøde cookies, vores deluxe dadelkugler, eller vores snack plate med mørk chokolade, mandler, oliven, gedeost og dadler ☕🤗 uhmmmmm.

Ren forkælelse og hyggelig atmosfære …. og så ovenikøbet i skæret fra vores egne ReLiving lamper.

Åbningstider

Åbningstider

Åbningstider for caféen

Vores café holder åbent på samme tidspunkter som vores butik har åbent.

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag 11:00 – 17:00
Torsdag 11:00 – 17:00
Fredag 11:00 – 17:00
Lørdag 10:00 – 15:00
Søndag Lukket

Her ser du vores officielle åbningstider. Men vi bruger også vores cafe til forskellige arrangementer, primært sker om aftenen udenfor åbningstiderne. Dem kan du læse mere om nedenfor.

Arrangementer

Liv og glade dage

Cafénurlig bliver også benyttet til afholdelse af en række forskellige arrangementer, såsom historie fortælling, live-musik, workshops, med mere. Dette sker primært om aftenen udenfor åbningstiderne.

Har du et arrangement du ønsker at afholde i vores lokaler, så giv os et kald på telefon 60 14 14 64, og hør hvad vi kan tilbyde.

Dét sker! - Se vores kommende events

Vores varme drikke

Vores Kaffe

I Cafenurlig har vi nøje udvalgt vores kaffe, med fokus på bæredygtighed og smagsvariation.
Og det mener vi der kan smages forskel på.

Udover at sælge fantastisk kaffe, kan selve kaffebønnerne også købes i vores butik.

200.-

Black Coffee Amazonas

En kaffe med en behagelig fylde og en blød syrlighed. Den byder på smag af mælkechokolade, honning og letristede mandler.

Læs mere

Professional Collection-sortimentet består af espresso og hele bønner. Kafferne er specielt udviklet til det professionelle marked. Det betyder, at kafferne præsterer den ypperste smag ved brygning på espresso-, semi- og fuldautomatiske maskiner. Sortimentet består af 6 espressoer og 4 hele bønner. Nogle er økologiske og andre er certificerede indenfor forskellige områder af bæredygtighed. Ens for alle varianter er perfekte ristninger tilpasset råvarerne.

200.-

Mountain Coffee Impala

En afbalanceret blanding af de bedste sorter fra blandt andet Colombia og Indonesien.

Læs mere

Mountain Impala er en en fyldig og delikat kaffe. Bønnerne har en blød og rund duft. Kaffen har den klassiske skandinaviske smag med en rigtig god fylde, en fin aroma og en lang behagelig eftersmag.

Mountain kaffe er en serie af hele bønner. Vores varesortiment består af rene kaffer, blandingskaffer og smagskaffer. Vi har en kaffe fra – næsten – alle kaffedyrkende områder i verden. Bønner leveres i 1 kg vakuumposer med ventil. Denne ventil betyder, at de nyristede bønner kan pakkes kort tid efter ristning, og at den fulde smag og aroma dermed bibeholdes. Ventilposen giver bønnerne en holdbarhed på et år.

200.-

Mountain Coffee Organic

En økologisk kaffe som kan nydes med god samvittighed.

Læs mere

En dejlig økologisk kaffe som også er UTZ-mærket. Kaffen har en skøn aroma og afrundes af en fyldig og dyb eftersmag. UTZ-mærket tager udgangspunkt i at øge bæredygtighed og dermed styrke den uafhængige landmand.

Mountain kaffe er en serie af hele bønner. Vi har også kaffer, der er økologiske eller Fairtrade-mærkede – eller begge dele. Det er kaffer af meget høj kvalitet, og de smager bestemt ikke ringere, når man tænker på de gode ideer og initiativer, der ligger bag produkterne.

Vores Te

kan købes i butikken.

?.-

Kvæde Te
Økologisk

Kvædete er te fra forårshøsten tilsat kvædeolie og tørret æble.

Læs mere

Te med kvæde er en meget populær blanding, som tiltaler alle, der holder af den specielle og lidt parfumerede frugtsmag fra kvæden. Kvædete er en velkendt, skandinavisk klassiker. Teen kommer fra en økologisk plantage i Passara, der ligger I UVA-distriktet i Sri Lanka. Herfra kommer nogle af de blødeste og harmoniske kvaliteter af te med de karakteristiske smagsnoter, som har gjort te fra Sri Lanka verdenskendt. Kvæde er en æblelignende frugt, der oprindeligt kommer fra Persien og har en parfumeret æblearoma, som er meget populær i Skandinavien. Teen er dyrket bæredygtigt og forarbejdet med respekt for både mennesker og miljø.

?.-

Bjergblomst Te Økologisk

Bjergblomstte er en blanding af grøn og sort te og dufter indbydende af citrus og blomster.

Læs mere

Smagen er frisk, blød og rund. Teen kan nydes året rundt, men egner sig særdeles godt til en forårsdag i solen eller som basis i en læskende, kold iste i de varme sommermåneder. Bjergblomstte er baseret på te fra UVA-distriktet på Sri Lanka og tilsat tørrede blomster og naturlige frugtolier. Den grønne te er en sencha-type. Sencha er oprindeligt en japansk te, som høstes sent, køles, rulles, dampes og tørres. Den lange forarbejdning gør bladet blødt i smagen. Den sorte te en pekoe-type af ekstrafin topskudskvalitet med et lavt indhold af garvesyre. Teen håndplukkes to dage før, bladene normalt regnes for klar til høst på Sri Lanka. På det tidspunkt er bladene stadig små og lysegrønne. Det giver en ren og elegant te af højeste kvalitet. Teen er dyrket bæredygtigt og forarbejdet med respekt for både mennesker og miljø.

?.-

Earl Grey Te Økologisk

Den ikoniske Earl Grey er en sort te med en forfriskende duft og elegant smag af bergamotte.

Læs mere

Earl Grey appellerer til alle, og den egner sig godt til en rolig stund med tid til fordybelse. Den sorte te kommer fra UVA-distriktet på Sri Lanka og er af pekoe-typen, der er en meget fin topskudskvalitet med et lavt indhold af garvesyre og en dyb farve. Teen er tilsat aromatisk olie fra citrusfrugten bergamotte. I denne te kommer olien fra en lille, Italiensk producent, som presser på gammeldags vis. Det giver en meget ren smag med en snert af mandarin. Den tilsatte jasminolie runder diskret smagen af. Earl Grey er opkaldt efter englænderen Charles den anden Earl Grey (1764-1845). Der verserer flere historier om, hvordan Grey kom i besiddelse af opskriften, som i dag er en klassiker. Den mest farverige – men også mindst sandsynlige – fortæller, at Grey reddede sønnen af en kinesisk mandarin fra at drukne. Som tak fik han opskriften på denne type te.

?.-

Fuldmåne Te Økologisk

Fuldmåne er en grøn te tilsat citrongræs og en smule lakrids.

Læs mere

Teen har en smuk, gylden farve og en frisk og let smag af citrus og morgenfrue, samt en lang, sød eftersmag. Grøn te er friske blade, der er håndplukket fra tebusken og efterfølgende tørret, men ikke iltet. Denne grønne te kommer fra plantager på Sri Lanka og er dyrket efter japansk tradition. Teen har en blød smag, som blandt andet skyldes, at planterne skærmes for direkte sollys og får lov at udvikle sig langsomt. Teblandingen er skabt som en hilsen til den buddhistiske fuldmånefest. Fuldmåne er buddhisternes højtid på Sri Lanka, og fuldmånedagene er altid helligdage, hvor alle respekterer de buddhistiske leveregler. Første fuldmånedag i april er nytåret, mens Buddhas fødsel og død mindes på den vigtigste af alle fuldmåner, maj. Det specielle lys, hvor gul farve blandet med hvid, symboliserer noget helligt i mange religioner. Teen er dyrket bæredygtigt og forarbejdet med respekt for både mennesker og naturens ressourcer. Teen håndplukkes to dage før, bladene normalt regnes for klar til høst på Sri Lanka. På det tidspunkt er bladene stadig små og lysegrønne. Det giver en ren og elegant te af højeste kvalitet.